查看: 6636|回復: 117
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[伺服活動宣傳]DRR冰峰魔獸伺服活動(更新:5月4日)

伺服IP : 125.59.26.10:27015
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3214473&extra=page%3D1

DRR伺服開放一年半至今,均得到各玩家支持,現開始會舉行活動感謝玩家

DRR伺服 活動第六彈 :奸詐狙擊手

場主近排忙碌,已暫停

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
DRR伺服 活動第五彈 : 捕捉隱形人玩家版(2008年4月9~31日)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
DRR伺服 活動第四彈 : 捕捉隱形人戰果 (3月28~4月8日)

第一: <17分>  第二:<15分>   第三: <11分>

DRR伺服 活動第三彈 : 柒頭搶殺戰(3月25日)
第一名:Small kit 第二名:RYL 第三名:S!nG*
DRR伺服活動第2彈(3月8日) 征服高崖結果:

第一名: LIHOLAM 第二名:apple 第三名:Alpha-x|pala(放棄獎品) 特別賽:RYL
DRR伺服活動第一彈 (3月1~2日) 排名爭奪活動結果:sca|esAlpha-x | Pala

往後的活動和活動結果均會在此post中編輯更新,
有興趣者請留意這post變動

呢個post係用黎宣傳活動,唔好係度傾閒計

歡迎各位守規者參與,請繼續支持DRR伺服
伺服IP : 125.59.26.10:27015
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3214473&extra=page%3D1

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
♀煙仔♂ + 7 十卜

查看全部評分

回復

有得做一個星期vip咁正-o-
我都要A"A
回復 支持 反對

第5名ma...
我一定得既..
但我第4名=3=
我要第5名果個變第4\./我變第5\./
vip你要等我呀!!

by msn
回復 支持 反對

搞錯呀drr= =...我第2名點變第5呀..
我都係做唔到嫁喇>v<.. 你個活動好搞笑..:lol

by pala=]
回復 支持 反對

好gag 7.7係要第5 同第15名

我e家第4 點算7.7?

by DJ-StaR
回復 支持 反對

如果第5同第15名係同1個人會點嫁...
by msn
回復 支持 反對

第一彈活動已完成,多謝各參與玩家支持
回復 支持 反對

正呀!!
不過得一個星期-.-vip
都係想做admin 多d...
by sca|es

回復 支持 反對

原帖由 q27977 於 2-3-2008 17:03 發表
正呀!!
不過得一個星期-.-vip
都係想做admin 多d...
by sca|es

好火呀我..
我同你果個分數係一樣..點解係我第4嫁
回復 支持 反對

陸續有活動,今次唔得下次lor -,-
回復 支持 反對