打印 上一主題 下一主題
收起左側

Nakuz H K 職級 新方案 !!!!

關閉 [複製鏈接]
I Don't think they will appear and tell u why they disagree

As......MAYBE they havent deliberate the thesis yet and voted "RANDOMLY"

and they may think that they dont have to be responsible for their standpoint....

I hope I guess it wrongly....Otherwise....I would be entirely disappointed .

If the suggestion isnt good,watever better suggestion could be accepted certainly....

however?.........
回復

D rank唔好淨係得d星星管理者同意就俾佢做, 可以聽下其他人意見再決定俾唔俾rank佢...
回復

好..but 有d 惡既feeling...
回復

原帖由 icy920801 於 18/3/2008 04:29 PM 發表
D rank唔好淨係得d星星管理者同意就俾佢做, 可以聽下其他人意見再決定俾唔俾rank佢...

金星的其實己經無咩好投訴, 而銀星的原本只是金星推薦, 現在會員都可以推薦, 而且就算已經就職都要過試用期, 做得不好會下台。
回復

係唔係無左我份了??
回復

芭叔你1年都唔露露面一次- -”
回復

XD 好少金星真係長期係到囉-_-
我係NAKUZ CC咁耐, 見到MOUSE係因為我叫佢,
CATH無見過,
YANCHI都好少-_-..
除左AMY..
其他都少見。
回復

原帖由 因子-yanchi 於 22-3-2008 00:12 發表
芭叔你1年都唔露露面一次- -”

之前我好忙,而家無咁忙了
回復

原帖由 [H]henryX 於 15/3/2008 08:11 AM 發表
EDIT: 3 ^ 至 1 ^ 由 銀星根據 會員平日表現 作決定 而向 金星提議, 經過全體金星同意, 最後向 Ff_S_Mouse 申請。

3 & 至 1 ^ 都要全體金星同意又好像誇張了點點, 據了解好像大部分的金星也不是常上, 提議了也有很大機會連那會員都不認識.

已修改, ...........
回復

都没人上nakuz個cc la
回復