查看: 18879|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新野 ----------Ny | Team------------- 外掛??大家睇睇

Ny | Team  外掛??大家睇睇                                                                                                                                                                                                                                                               

我地同ny | team 打左場match,
覺得佢地cheat,大家留意下個eee...
自壓,誘視..想大家評下理
仲要好串0.0

按此下載  隨後選擇 " ny-0807010034-de_dust2.rar " 即可
此rar解壓後為一個demo..相信聰明既你..識睇嫁啦=]

回復

佢地backup得勁快,有時人都未殺,槍又未開,收腳步都知你係度
eee用mp5同m4果時支槍都係勁怪,尤其mp5,把槍直情唔識震
仲要大大聲係度串~"~
玩得耐果d 都應該留意到喇.........
果個asdf有一下awp 0反應,
一開波叫al kf 佢地好似唔知要刀咁,哩d例排動作黎
回復 支持 反對

如Cs內未能觀看,請下載SKPlayer

回復 支持 反對

KF?   唔係掛我好耐冇kf 啦
回復 支持 反對

原帖由 pkhozz 於 1-7-2008 01:31 發表
佢地backup得勁快,有時人都未殺,槍又未開,收腳步都知你係度
eee用mp5同m4果時支槍都係勁怪,尤其mp5,把槍直情唔識震
仲要大大聲係度串~"~
玩得耐果d 都應該留意到喇.........
果個asdf有一下awp 0反應,
一開波叫 ...

下-.-mp5同m4你想有幾震= =? 洗唔洗好似ak咁震@0@

重有呀@_@第1鋪個個叫T既人直線走落mid = =???????? 博比人殺= =???????

收腳步又收得慢過人~"~  人地沖mid . _ . 點唔backup得快 一見冇A就B嫁啦@@  望一望牆 又叫透視-0-

人地唔鍾意KF唔得嫁咩= =? 一定要KF -0-?????? GL唔得既咩.,. Kai到爆@.@

真係比個【勁】字你地.,."
回復 支持 反對

i am not cheating

MP5實係勁震啦
我就player cfg
我壓搶唔勁 but 真係唔明解  會比人話自壓...
我冇開外掛  冇自壓  冇透視
冇cheat cfg
back up得快...   我真係冇野講= ="""

姐係咁...
加油=]
回復 支持 反對

addition

個人認為 HLTV 難睇槍法

Also, 我地有ventrilo  
          會報位...

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔洗講啦..ny d人驚到上番黎辯護..
咁驚?..
真材實料就唔洗上黎啦=]
回復 支持 反對

NY 果D自己心知肚明啦..個DEMO好明顯啦..個KEYBROAD有次一出黎就開槍...人地都收左腳好耐...仲有個eee有幾次人都味見到穿死人...如果你地話穿牆勁...冇野講..有次仲PRO..個eee去a backup人地係a小上面個木箱..開住槍出黎..我唔信你係b會知有人跳左落去..camp囉..有邊個cheat會話自己係cheat嫁..on999

回復 支持 反對