查看: 24524|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想問打團戰的規則

我想學打團戰,但我認為要先知佢d規則
可唔可以幫下我...唔該

例如.一回合幾多局..幾多局轉team..有咩要注意等..

plz!!
回復

原帖由 阿Hung鴻 於 9-7-2008 01:58 發表
我想學打團戰,但我認為要先知佢d規則
可唔可以幫下我...唔該

例如.一回合幾多局..幾多局轉team..有咩要注意等..

plz!!

http://www.tig.hk/viewthread.php?tid=3031&extra=page%3D1
上呢個網睇下↑↑
同埋steam match 16rd
non steam 就係 13rd
回復 支持 反對

原帖由 yinz=) 於 9-7-2008 11:17 發表

http://www.tig.hk/viewthread.php?tid=3031&extra=page%3D1
上呢個網睇下↑↑
同埋steam match 16rd
non steam 就係 13rd

唔該晒
可唔可以再講多d比我聽?

仲有..rd系未round??(本人意會力較差= =)
回復 支持 反對

好易JA 第1場唔比買O2 同機槍LOR
回復 支持 反對

第一round可能係用刀選team!
右可以直接選!
ct&t加埋夠13round就換team
回復 支持 反對

原帖由 牙彭 於 9-7-2008 23:19 發表
右可以直接選!

really?
i don't know the rules!
回復 支持 反對

原帖由 牙彭 於 9-7-2008 23:19 發表
右可以直接選!

換team是指相方交換定系換另一隊team
回復 支持 反對

我想講...non-steam半場係12場,24場為全場...steam係15場半場..30場為全場
打夠之後茗果你係ct就轉做t咁樣.

non-steam只要有一邊贏夠13場就等於贏,12-12就和
steam就有一邊贏16場就贏,15-15等於和
明未?
仲有打match係唔可以用b88 /o3o4o5 bug 等等
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 BAD_MAN 於 10-7-2008 12:22 發表
你地講到咁人地唔明
姐列如一team做t,打夠就做ct
原帖由 Stup!D 於 10-7-2008 12:21 發表
我想講...non-steam半場係12場,24場為全場...steam係15場半場..30場為全場
打夠之後茗果你係ct就轉做t咁樣.

non-steam只要有一邊贏夠13場就等於贏,12-12就和
steam就有一邊贏16場就贏,15-15等於和
明未?
仲有 ...

感謝萬分對你地既回答
回復 支持 反對