查看: 15080|回復: 93
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 騎士技點加法 入來see see

你up 一次lv 好似有5點俾你加   你做騎士 可以3力2體 咁可以高攻又可以多hp.... 一定唔好全力  我用過  到左 50 -80  up 唔到lv== 小hp

騎士技點加法   聖劍士 : 騎術1LV   聖光之劍:5LV  暴怒連斬:3LV   追魂之劍:4LV    生命強化:6LV     激發潛能:6LV   總點數:100點

騎士技點加法 皇家騎士: 騎術:1LV   防禦之盾:5LV 衝擊之盾:10LV  追魂之劍:5LV   聖騎之術:1LV    生命強化:5LV  激發潛能:5LV 總點數:100點 

仲有弓手 同  魔c    d加點  唔想打住    好快會post 上來 
回復

點敏不好嗎騎士??[[yoyo_160]]
回復 支持 反對

騎士點敏冇用.....打人冇用  打怪又冇用
回復 支持 反對

全敏 有高miss 不過力量方面會低d
不過在pk方面 因為有高miss 所以有機會出現你打中人地騎士 人地騎士打唔中你
而且pk打弓手方面如果你係力敏型,命中都唔比全敏好 有機會打唔中
打怪方面 騎士到2轉清怪速度唔會比其他職業快好 加上100lv怪的素質都比較好
打佢都會出現不是miss 所以全敏都是一個不錯的點法
ps:只是個人意見 不愛請不要罵
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
為左有效地招募香港玩家
所以我開左個blog
歡迎有心重玩的香港玩家留名
http://hk.myblog.yahoo.com/carpe-diem
回復 支持 反對

我諗住點敏wo~,,點敏起碼可以多d爆撃同回避高d而且又容易打中怪!!![[yoyo_146]]
回復 支持 反對

我想問你呢,3力2體,唔係力=體咩?你加力就加血架啦
回復 支持 反對

...米傻喇....e家d榮耀..+敏..都加攻嫁..仲要多爆擊+miss.......

+敏係行得通嫁

高lv你地就明嫁喇../.
回復 支持 反對

全點力之後....發覺加敏仲勁過加力
回復 支持 反對

原帖由 EY3P 於 16-8-2008 02:39 發表
全點力之後....發覺加敏仲勁過加力

呢個係事實,全力好耐已經out左,玩日版果陣d人都加曬敏
回復 支持 反對

爆敏=爆極高
爆力=做肉盾/血牛
回復 支持 反對