打印 上一主題 下一主題
收起左側

N-FUEL SER d admin又好PRO LO

關閉 [複製鏈接]
唔該
你冇睇我個post
如有ban錯.寄信俾我
其實ban錯有咩問題
上次你都有開post話我地ban錯你個fd[係防外掛]
今次又開post話我地ban錯[今次係admin]
你開左一次post
你可以唔入黎玩
又唔見我地ban其他人
其他人又唔會上黎post
重有你個fd又叫咩名
如果是小朋友唔据我地.次次都係ban錯之後上黎開post
小朋友真是小朋友...有小朋友的行為
其他人俾ban又上黎開post??
如果是意見.我們可以接受
但你次次都係話 [你d fd] 俾人ban..  
你同學??你同佢係網吧打??
有冇開外掛..自己先知道
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ‘ 叛逆*德 於 22-9-2008 19:39 發表
開得ser魚左比人插
呢到係抱怨區: )
一個可能係假
無理由錦多人都話你地個ser掛 ; )
改革???
我信你 不過d admin 睇外掛既觀點真係有問題啦

我希望改變一下這位大大的用詞,首先,罵備我們隊的人只有三個

分別是TTC team的7_Hg、no name team的matthew和這個帖的樓主(減去其中瞎目附和和已解決的)
而TTC方面根本跟admin沒有關係,在這個帖中暫且不題
而no name team的matthew方面,是他自己使用外掛被ban說我們亂ban(他的隊友在事後說他有開但剛剛關了)
而這個帖的樓主,他的fd無名無姓,我們問了他很久也得不到答覆,怎能算真?

而且在下也想說一聲,改革不是一時三刻的事,現在我們也正在尋找一個不屬於我們隊的admin,希望這樣能減少ban錯人的機會
再加上我們現在所有adminban人前也要跟teammate相討才可以ban,所以希望你們可以繼續支持我們

我們會盡全力處理各種的投訴,希望能做到政府想做到的winwin雙贏的結果吧[[bao_41]]

回復 支持 反對

原帖由 N-fuel 於 21-9-2008 20:03 發表
唔該
你冇睇我個post
如有ban錯.寄信俾我
其實ban錯有咩問題
上次你都有開post話我地ban錯你個fd[係防外掛]
今次又開post話我地ban錯[今次係admin]
你開左一次post
你可以唔入黎玩
又唔見我地ban其他人
其他 ...

乜你好大咩 小朋友前 小朋友後 你有冇董伯伯咁大先^^

比人ban個名 kiss my ass
你個個admin 人地話外掛佢就信 佢用邊到諗野 囧..
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

算吧啦你 有邊個server唔係咁姐 d人俾人kill得多就=cheat
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

7_Hg
我係N-fuel | Moon_Orcus
我地好克你憎 我無辦法解決
但我可以代其他人向你道歉 希望我地有一日可以令你唔憎我地

回樓主的話
樓主 我地隊員話你小朋友 我向你講sorry
而你話我地人地話外掛就信 殺得人多就等於外掛
依方面我地都好努力跟進的 但外掛依樣野係好難知的(可以因為我地唔識睇啦)
難免會ban錯人 所以
我係到向大家講 請各位冷靜一下
去本隊的隊網提出不滿

而隊員的語氣方面 我會提醒佢地
謝謝喔

回復 支持 反對

原帖由 y42e33ee 於 23-9-2008 01:32 發表

@o@  我無話誤會
我可以係到同大家講
我係好討厭你隊team ( 同過我地got 又要搵其他人識得既一齊串)
你地自己知道自己做過d咩事  我入你地ser 係因為有時識得你地ser 1d人
新會員  我不會討厭 我只討厭舊會 ...

我是新會員-0-你做咩討厭舊會員??- -
我唔知WO
話我知..THX
回復 支持 反對

今天
有人讚本隊的admin..[在團網]

----------------------------------------------------------------------------------------------------
引用的[是一位本SER玩家說的]
本人就係今日玩你地ser果個Xat0r. 玩玩下就比個Mr Kason話cheat
其實我想講果條友個名臭晒 (佢係jk) 大把仇家 本人雖然冇clan 但係有時都會同d
大隊mix , different  rs果d (wcg八強)  所以佢話我cheat 我好唔鋸 其實我係
有mic同有vent 所以我見佢咁串就pre佢 之後就比佢xyz#$# cheater!!!!!
不過我唔想嘈到d人 so冇開mic  同時想讚下你地admin ---> law  冇即時ban我
重睇左一陣 我有冇skill係睇得出既 多謝你地team咁識大體
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

那個LAW就是你所說的亂BAN ADMIN .你說的十十下ADMIN
我只能說本隊的ADMIN是會觀察的
我們不是你想像中的說BAN就BAN的
我們不會只是1個人觀察
一定要2個以上
回復 支持 反對

原帖由 y42e33ee 於 23-9-2008 01:32 發表

@o@  我無話誤會
我可以係到同大家講
我係好討厭你隊team ( 同過我地got 又要搵其他人識得既一齊串)
你地自己知道自己做過d咩事  我入你地ser 係因為有時識得你地ser 1d人
新會員  我不會討厭 我只討厭舊會 ...

對不起,我馬上修改用詞,希望我會見到你不再討厭我們隊的舊隊員
回復 支持 反對