打印 上一主題 下一主題
收起左側

TiG ser哈笑

現在過了那天還能查嗎?
Mr、蛋 發表於 5-9-2009 10:31

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=394600

呢個插件可以記錄當天"所有"對話

你認為查唔到?
回復 支持 反對

試問你唔尊重人, 人地點尊重你?

如果真係admin/ vip無啦啦爆粗係咁話你, 咁點解你唔影相增加可信性?
yathsing 發表於 3-9-2009 16:43

你好gag--比人封禁左.點影相?

我朋友的名字:[`D]eviL_[`B]aBy
跟他嘈的玩家:Snake]

補上:是eye插嘴先的
回復 支持 反對

你好gag--比人封禁左.點影相?

我朋友的名字:[`D]eviL_[`B]aBy
跟他嘈的玩家:Snake]

補上:是eye插嘴先的
Mr、蛋 發表於 5-9-2009 10:34

終於明白成件事
首先 你朋友與server入面其中一個朋友(唔知係唔係你)互不攻擊
跟據tig server規則是屬於洗點, 影響game的公平性

而你話eye插嘴是因為佢警告你地唔好洗點
但你地因為睇到佢只係vip,以為佢唔係admin而繼續洗點(無視警告?)
當中的粗口我可以略過, 最後eye ban了你的朋友
而你卻以粗口問候eye, 最後你都比eye ban

咁你和你朋友雖然一開始冇挑釁admin, 但是違反server規則
所以eye 的處理是正確

如果你想解ban, 請到 www.tig.hk 的解封申請區申請
但你必須是有確保自己不再犯才有機會解ban
回復 支持 反對

"如果真係admin/ vip無啦啦爆粗係咁話你"我沒有說他爆粗

只是他偏幫自己的朋友和亂封禁玩家
回復 支持 反對

看來問題在50樓 已經取得共識

版主你可以參考 現在 和 過去的帖

我對此問題 不會再插手 ~撤退
回復 支持 反對

"如果真係admin/ vip無啦啦爆粗係咁話你"我沒有說他爆粗

只是他偏幫自己的朋友和亂封禁玩家
Mr、蛋 發表於 5-9-2009 11:00

#50已解釋

而我話影相是因為不清楚你在server內有咩活動, 從#1字面以為你罵戰

看來問題在50樓 已經取得共識

版主你可以參考 現在 和 過去的帖

我對此問題 不會再插手 ~撤退
哈你波凸 發表於 5-9-2009 11:03

我認我在過去的帖所用的字是重了
that nub get off ok <- 在此帖的意思是
沒有證據請滾開
雖然如此, 但我不認為滾開有攻擊會員成份, 純粹是表達個人情感和希望樓主快些提供有關資料而助調查

同時可以用私人理由 字詞攻擊 反駁會員所提出問題?

其實不是反駁, 是呈清事實的真相, 而且樓主提出的是投訴/不滿,  並不是問題
回復 支持 反對

終於明白成件事
首先 你朋友與server入面其中一個朋友(唔知係唔係你)互不攻擊
跟據tig server規則是屬於洗點, 影響game的公平性

而你話eye插嘴是因為佢警告你地唔好洗點
但你地因為睇到佢只係vip,以為佢唔係admin ...
yathsing 發表於 5-9-2009 10:59

請你留心睇睇.佢地指既係.佢地係tig ser撞到
我fd就話佢.係"hka"又話唔殺.但係就殺佢

佢絕對冇洗點.因為佢地2個根本冇唔殺.只係.係到嘈
沒有ban永久.所以現以解封
回復 支持 反對

洗點屈點是嚴禁, 若vip或admin嘗試被本人或其他隊長知道是會即時del他所有權限

咁你個陣都係比佢洗完點之後先知有咁既方法洗點<- 沒有一個系統是完美完善
就是要不斷更新規則來解決問題
...
yathsing 發表於 5-9-2009 10:07

我想講既係 就算你搵到d人洗點/開外掛 都係事後啦...
就好似 一個人偷野 佢既方法千奇百怪
警察都係要經歷過 先破解到條友偷野既方法
而家你爆埋出黎有vip係admin
d人既方法就會更加 更加 更加進步 你咁做 係引佢地進步姐
回復 支持 反對

vip很強,不要和他玩
回復 支持 反對

硬膠膠
人地會亂BAN你咩
只要有 "破壞趺序"
就一定BAN得
你地係到嘈
搞到人地
係唔係抵BAN先

人地係VIP 唔會無啦啦有嫁....
做得VIP自然有佢的作用 同 原因

樓主呢D咁自我中心嘅人
只要唔岩自己心水
就一定嘈
好黑人憎同煩擾

打從CSO後一個月
我就見過唔少

做人做野成熟D啦
話人小朋友
你自己未又係一個

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由