打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 災厄之章應否踢掛

:lol等佢用掛打死隻BOSS個陣踢左佢:lol
回復

反方根本比外掛更衰好不好
回復

回復  yu23416187

吾好傻仔了小朋友 大把人都係投資賺$ 有時攪到股市淋左又點? 佢地都係利用人地 只要有$ ...
chimkwanhoi 發表於 20-9-2011 18:17

你都識講''大把人都係投資賺$ 有時攪到股市淋左又點? 佢地都係利用人地只要有$ 佢理得你點賺番黎''你認為呢D野好值得學習?果D只係佢地貪心..自私自利..''一分耕秐,一分收獲"D成功人仕5係努力點會甘成功?好似讀書甘..努力D就可以考好成積..唔通你為好成積而出貓?人係5可以為達到目的而咩都做出尼..尼D思想5得架..希望你明白=]
回復

回復 89# chimkwanhoi

你覺得係到利用完人之後真係對你百行而無一害?真係可以順利抽身?
唔好淨係諗短期利益,OK?
你話只要有$ 佢理得你點賺番黎?如果係黑錢呢?你以為自己好叻可以食住人上,一聽你講呢句就知到你諗野仲加單純,四個字頭腦簡單~呢個社會唔係你諗得咁簡單架小朋友,一心以為食住人上點知畀人食番轉頭你都唔知呀!得勇肯定大部份係社會被人利用一定係諗住利用人先果個~
回復

變左字海....
回復

有掛就應該要踢,咁對其他人好唔公平
回復

@_@只要對大部份人有益__便可實行@_@
回復

頭像被屏蔽
回復