查看: 21542|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AOC沒落? 吹水po

突然有感而發,順便呃po
羅馬並非一日建成,神手都一樣
CBF係兵堡圖,係voobly計分圖,voobly係一個平台,有AOE1至3,其他game
惡人兵堡同樂古版兵堡先係兵堡圖?CBF就唔係?國際公認既兵堡圖就唔係?
綠AR肉肉場入到去原來係中手場(16+至20+級別)
對戰區毎次入到去只見到:兵堡、綠AR、DOTA、村逃 ,但從未見過有人拉mod場(但願AoFE出左之後會有人拉)
綠AR,我估大家都係玩城快,你地係自學?定係睇save學?(我向自學o7,因為我地係人,唔係機器)
AOC係唔係真係没落啦?

呢個po只係突然有感而發,順便呃po,有錯勿插

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
手田水口廿卜 + 1 我同意

查看全部評分

回復

版本已經唔係貼近國際(1.0c),連圖都係甘=.=!
想故歩自封?想做井底之蛙?

順便回樓上三位
在我眼中無永遠既神手,亦無永遠既新手
依家果班神手(随/劇)有無諗過係點成為神手級
香港劇情神手出到去voobly肯定無21+(除非日日去打)
回復 支持 反對

佢講緊CS 果個分
伍大少 發表於 29-9-2012 20:52

我係講緊RM同CS,香港神手級=國際高手尾中手頭級(日日打先有)
回復 支持 反對

RM分?  樂古D所謂劇情神手
上唔上到15+都成問題,外國人劇情起家既打RM上到2K都係得geen一個 ...
伍大少 發表於 30-9-2012 09:20

我既意思係香港RM神手同香港CS神手,日日上去voobly打先有21+
香港RM神手同香港CS神手,向voobly只係=國際中手頭高手尾(日日上去voobly打)
回復 支持 反對