打印 上一主題 下一主題
收起左側

.: ||[G.p.R]|| :.現加收名位kz玩家

CS名:|`ShaDoW+| [711] 19
最勁的武器(任何):m4 awp
刀既技術(神/勁/ok啦/廢/垃圾/未用過刀)k啦
MSN:a504360935@vip.qq.com
入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱19
玩左CS幾耐:3-4
有冇品:有
有冇mic/csmate:有
有冇vlan: 有
開唔開到ser(開到的人優先test):我同我fd一齊入,佢識開ser.\
我想問你地有無ser啊`
回復 支持 反對

CS名:v1

最勁的武器(任何): m4

刀既技術(神/勁/ok啦/廢/垃圾/未用過刀):廢

MSN:attack.hazz@hotmail.com

入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱uN-haPpY

玩左CS幾耐:數個月

有冇品:唔爆粗 唔爆咪

有冇mic/csmate:兩樣都有

有冇vlan: ys

開唔開到ser(開到的人優先test):sor 開唔到
回復 支持 反對

入團表格:

CS名:`__Mr. Lai=]

最勁的武器(任何):awP

刀既技術(神/勁/ok啦/廢/垃圾/未用過刀):廢

MSN:siulun_8@hotmail.com

入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱__Mr. Lai=]

玩左CS幾耐:1年

有冇mic/csmate:有

開唔開到ser(開到的人優先test):NO

thx ! ! !
回復 支持 反對

我個hlds唔知點解開唔到場-0-
回復 支持 反對

CS名:OY YOU WIN!!
最勁的武器(任何):M4 AK
MSN:peter_5k_22@hotmail.com
入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱OY YOU WIN!!
玩左CS幾耐:3 YEARS
有冇mic/csmate:冇
有冇vlan:有
開唔開到ser(開到的人優先test):開唔到
回復 支持 反對

CS名:Memory

最勁的武器(任何):沒有最勁的武器,只有用武器最勁的人/冇~haha

刀既技術(神/勁/ok啦/廢/垃圾/未用過刀):好垃圾-v-

MSN:kelvincheung610@hotmail.com

入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱Kelv!n C.

玩左CS幾耐:3年

有冇mic/csmate:冇mic/有csmate

有冇vlan: NO
開唔開到ser(開到的人優先test):NO
回復 支持 反對

ADD 左我未??
回復 支持 反對

以上玩家..請等候 宜至有人add你地...
現正約緊時間
回復 支持 反對

CS名: {NuB} ChRiS -v-

最勁的武器(任何): akm4

刀既技術(神/勁/ok啦/廢/垃圾/未用過刀): 未用過刀

MSN: vysaihei@hotmail.com

入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱{PrO} ChRiS -v-

玩左CS幾耐: 3

有冇品: 人不犯我 ;; 我不犯人 ;; 人若犯我 ;; 我必犯人, say me noob = got1

有冇mic/csmate: 有mic

有冇vlan: ya

開唔開到ser(開到的人優先test): no
回復 支持 反對

CS名:m1nG

最勁的武器(任何):Ak

MSN:l0ve_520@live.hk

入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱m1nG

玩左CS幾耐:3年

有冇mic/csmate:冇

開唔開到ser(開到的人優先test):唔知

我們會係msn到同你地約時間:幾時都得
回復 支持 反對